Vajèn van den Bosch geslaagd

Sound of Music

Goed nieuws voor musicalster Vajèn van den Bosch uit Ooijen. De 17-jarige mag binnenkort haar havodiploma in ontvangst nemen. Ze heeft haar examens aan het Titus Brandsma Lyceum in haar woonplaats met succes afgerond.

Dit betekent dat Vajèn zich vanaf eind deze maand helemaal kan storten op de repetities voor de musical Grease van Stage Entertainment. De jonge blondine speelt de hoofdrol van de brave schoolmeisje Sandy in het wereldberoemde verhaal. De andere hoofdrol is weggegeld voor Tim Douwsma die zijn musicaldebuut maakt als Danny. Annefleur van den Berg heeft de rol van Rizzo, de stoere aanvoerster van de meidenclub, te pakken.

Dit seizoen staat Vajèn nog avond aan avond in het theater als Liesl von Trapp in de musical The Sound of Music. Hierdoor was het passen en meten om genoeg tijd te vinden voor het leren van de examens. Zeker omdat de Ooijense ook nog te zien is als Juliette Vrolijks in de jeugdserie Spangas. Vanwege haar drukke schema was de examenuitslag een verrassing voor Vajèn. Dit ze geslaagd is, betekent niet dat ze nu een vervolgopleiding gaat doen. Alle projecten die er aan zitten te komen vullen haar agenda ruimschoots.