Tony Neef geeft concert in M-Lab

Tony Neef verzorgt een uniek eenmalig concert in theater het M-Lab in Amsterdam-Noord. Hij is te gast bij M-Lab in Concert. Dat heeft het theater bekend gemaakt.
Tijdens het optreden krijgt hij begeleiding van pianist Bernd van den Bos. Daarnaast zijn vier jonge talenten uit M-Lab’s Talentenpoule van de partij. Het laboratorium voor muziektheater noemt deze nieuwkomers ‘het Jong Oranje van M-Lab’. Neef brengt niet alleen zijn eigen favoriete musicalnummers ten gehore. Er komt ook muziek voorbij die hij op eigen houtje vertaald heeft.
Het publiek krijgt een uniek kijkje in de keuken. Tussen de nummers door werkt de musicalster met de jonge talenten aan de interpretatie van de nummers die ze instudeerden. Het publiek is getuige van deze masterclass. Tony Neef speelde rollen in onder meer Miss Saigon, Les Misérables en Annie. Dit seizoen combineerde hij de producties Sonneveld en The Sound of Music.
In januari ging het eerste M-Lab in Concert van start. Ruim twee jaar geleden organiseerde de cast van de musical Spring Awaking, ook te zien geweest in het experimentele theater, al twee concerten. De gehele opbrengt kwam toen ten goede aan het voorbestaan van het M-Lab.De kaartverkoop voor het concert met Tony Neef is geopend.