Op de koffie

Volgend theaterseizoen nemen een aantal bekende musicalnamen deel aan een nieuw project. Het gaat om intieme koffieconcerten voor maximaal 150 man publiek. Het selecte gezelschap zit er bovenop.
De belangstelleden mogen kiezen voor een plaats aan de tafels rond de vleugel of de tribune. De piano is de enige muzikale begeleiding die de artiesten krijgen. René van Kooten en Carolina Dijkhuizen treden samen op. Net als Freek Bartels en Celinde Schoenmaker. Beide duo’s werkten al eerder met elkaar samen.
Van Kooten en Dijkhuizen speelden in de musical Aida die van 2001 tot 2003 te zien was. Ook Antje Monteiro had een rol te pakken in het verhaal dat zich afspeelt in het oude Egypte. Freek Bartels en Celinde Schoenmaker kennen elkaar van de musical Love Story. Allebei vertolkten ze een hoofdrol in het dramatische liefdesverhaal waarmee ze van 2013 tot vorig jaar door het land reisden.
Nog niet aan alle koffieconcerten zijn artiesten gekoppeld, dus wellicht komen er binnenkort nog meer namen naar buiten.