Mark van Eeuwen en Dave Mantel worden bodyguards

The BodyguardDe titelrol in de musical The Bodyguard gaat afwisselend gespeeld worden door Mark van Eeuwen en Dave Mantel. Dat maakte producent Stage Entertainment vandaag bekend tijdens de perspresentatie van de voorstelling op luchthaven Schiphol.
Van Eeuwen werd vorige week al getipt als hoofdrolspeler. Dave Mantel is een nieuwe naam die aan The Bodyguard verbonden wordt. De acteurs hebben meer met elkaar gemeen dan het delen van deze rol. Allebei verschenen ze op de beeldbuis in de soapserie ‘Goede tijden, slechte tijden’.
Het verhaal van The Bodyguard gaat over popster Rachel Marron die een bodyguard inhuurt om haar en haar familie te beschermen tegen een psychopaat waarvan ze bedreigingen krijgt. Lukt dat hem of ontstaat er meer tussen de beroemdheid en haar bewaker? De vrouwelijke hoofdrol, in de verfilming voor Whitney Houston, gaat naar Romy Monteiro. Ook Mathijs Pater (Joseph, Mary Poppins), Robbert van den Bergh (Soldaat van Oranje, Jersey Boys) en Rubiën Florens Vyent (Flashdance) kunnen deze productie op hun naam zetten.
De try-outs beginnen op zondag 13 september in het Beatrix Theater. De première is precies twee weken daarna.