Kleine verlening voor Kiss of the Spider Woman

kiss-of-the-spiderwoman-theDe musical Kiss of the Spider Woman wordt twee keer extra opgevoerd. Dat meldt producent Opus One. De vraag naar kaarten voor het stuk met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen blijft aanhouden.
Daarom neemt Opus One nu ook de zondagavonden van 28 juni en 5 juli op in het speelschema. De agenda’s van de acteurs laten een verdere uitbreiding van de reeks voorstellingen niet toe. René van Kooten versterkt volgend seizoen de cast van de musical Grease. Marjolein Teepen vertrekt naar Keulen. Tot half augustus rond ze daar, na een zomerstop, de Duitse tour van de Queenmusical ‘We will Rock you’ af. Alex Klaasen treedt eind augustus samen met het Matangi Quartet op in het Concertgebouw.
Voor Kiss of the Spider Woman begeven ze zich in het Zonnehuis dat in Amsterdam-Noord staat. Daarmee hebben ze een primeur te pakken. Het is voor het eerst sinds de opknapbeurt van het theater dat er weer een voorstelling op de planken staat. De musical gaat over twee gevangen die ondanks hun grote verschillen naar elkaar toe groeien en speelt zich af ten tijde van de militaire junta in Argentinië.