Freek en Celinde in startblokken voor concert

Nog een paar weken hebben ze om te repeteren voor ze in het DeLaMar Theater staan. Freek Bartels en Celinde Schoenmaker bereiden zich voor op hun eerste concert samen op 10 juli. De vriendschap tussen de musicalsterren ontstond bij de musical Love Story waar ze allebei een hoofdrol in speelden.

Onlangs nam Celinde afscheid van de musical Les Misérables op West End waarin ze het personage Fantine op zich nam. Dat geeft het duo meer tijd om zich voor te bereiden op het optreden met pianist Bernd van den Bos achter de vleugel. Uit het repertoire van die avond blijkt de persoonlijke smaak van Freek en Celinde. Al maakte Celinde op sociale media duidelijk dat ze open staat voor voorkeuren van het publiek.

Het concert in DeLaMar wordt eenmalig geven door de twee. Dit wil nog niet zeggen dat ze geen optredens samen meer in de agenda hebben staan. Zo vormen ze één van de duo’s die volgend theaterseizoen deelneemt aan de nieuwe koffieconcerten door musicalsterren. Voor de avond van 10 juli zijn nog kaarten verkrijgbaar.