Fakkeltheater blijft in juli open

De musical ‘Zo Mooi, Zo Blond’ wordt tien keer extra opgevoerd. Van 2 tot 19 juli speelt de cast in De Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Onder meer Anne Mie Gils en Door van Boeckel zijn in de verlengde voorstelling te zien.

In 2003 stond ‘Zo Mooi, Zo Blond’ ook al in de Belgische theaters met een andere cast. De huidige versie ging op 15 mei van dit jaar in première. Het verhaal brengt de bezoekers terug naar de zomer van 1976. Een gezin bestaande uit vader, moeder en hun tienerdochter besluit het roer om te gooien. Ze gaan niet zoals elk jaar op vakantie naar Spanje, maar trekken er op uit in een caravan. De avonturen die ze dan beleven zetten hun levens op zijn kop.

Anne Mie Gils heeft rollen in musicals als Elisabeth, Bloedbroeders, Man van La Mancha en Fame op haar naam staan. Voor de musical ‘Je Anne’ nam ze de rol van Edith Frank, de moeder van Anne Frank, op zich. Ze deelde al eerder het toneel met Door van Boeckel in een kindermusical. Van Boeckel werkte ook in ons land tijdens de oude versie van Les Misérables uit 1991.