Babette van Veen terug in GTST

gtstActrice Babette van Veen maakt haar comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden. Eerder was ze te zien in musicals zoals Aladdin en Dirty Dancing. Met de terugkeer van Linda Dekker naar het soapdorp Meerdijk pakt ze de draad weer op.

Al vanaf het eerste uur was de dochter van Herman van de partij in GTST. In 1998 vertrok ze uit de serie. De allerlaatste keer dat we Linda Dekker zagen was bij het jubileum in 2005. De afgelopen jaren heeft Babette haar cv als actrice kunnen uitbreiden. Zo mocht ze de theaters in als Yasmine in de Oosterse musical Aladdin. Een aantal jaar later scoorde ze de rol van Majorie Houseman in het swingende Dirty Dancing. Ze deed er nog een schepje bovenop door als soliste de theaters aan te doen met een eigen liedjesprogramma. Ook voor cabaret draait ze haar hand niet om. Ze maakte ze tijdelijk deel uit van de formatie ‘Vrouw Holland’.

Linda Dekker keert niet alleen terug naar Meerdijk. De blondine neemt haar puberzoon Rover mee naar het dorp. Vanaf 29 juni is te zien hoe het haar vergaat.