Anouk Maas en Freek Bartels in Beauty and the Beast

image

Stage Entertainment presenteert dit seizoen Disney’s Beauty and the Beast. De rol van de mooie Belle gaat vertolkt worden door Anouk Maas.

Niet alleen Anouk’s naam werd deze week gepresenteerd, ook werd vandaag bekend gemaakt dat Freek Bartels de rol van Gaston op zich zal nemen.

Anouk Maas
Anouk heeft al vele musicalrollen op haar naam staan. Op dit moment is ze zien als Maria in de Sound of Music, die nog de hele zomer te zien is in de theaters. Eerder speelde ze de hoofdrol van Alex in Flashdance en de hoofdrol van Fiona in Shrek de musical. Daarvoor was ze onder andere te zien in Miss Saigon, La Cage aux Folles, Cats.

Freek Bartels
Freek was onlangs te zien was als Friso Wiegersma in de musical Sonneveld en hij speelde vorig seizoen de rol van Felix Turner in het toneelstuk The Normal Heart. Vele mensen volgden hem vorig jaar in het tv-programma Wie is De Mol, waar hij het tot de finale schopte. Hij was eerder te zien in verschillende musicals als Les Misérables, JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Next to Normal, Petticoat en Love Story

Verhaal
Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Vanaf november is deze unieke theater ervaring te zien in verschillende theaters door Nederland.