FAQ

Wie zijn we
De Musical App is de eerste en enige app over musicals in Nederland!
Wij brengen opvallend nieuws uit de wereld van musicals en schrijven de meest objectieve recensies van alle grote lopende musicals in Nederland. In de unieke recensies op De Musical App vergelijken we onze ongezouten mening met de reactie van bezoekers en recensies van landelijke media.

Daarnaast geven wij het meest complete agendaoverzicht van alle grote musicals in Nederland. Wil je weten welke musicals er op een dag bij jou in de buurt te zien zijn? Een simpele klik in onze app is voldoende om de meest complete speellijst van alle grote musicals in Nederland. te openen.

Nieuwstip? Klacht? Compliment? Vraag? Mail de redactie: redactie@demusicalapp.nl

Adverteren:
De Musical App wordt bekeken door vele enthousiaste bezoekers met een bovenmatige interesse voor theater, cultuur en musical. Meer weten over advertentiemogelijkheden? Mail: redactie@demusicalapp.nl

Disclaimer:
We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor materiële, geestelijke, of anderszins immateriële schade ontstaan door de via onze website openbaar gemaakte publicaties. Aan de agenda op De Musical App kunnen geen rechten worden ontleend.